KİHO OLARAK KÖY-DEP PROJEMİZ İLE KÖY OKULLARINI DESTEKLİYORUZ

14.11.2023 153

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined14-11-2023 KÖYDEP (Köy Okulları Yenilik ve Değişim projesi) ile , Okulumuza taşımalı olarak gelen öğrencilerin okuduğu Birleştirilmiş Köy Okullarının öğretmenlerine, rehberlik ve mentörlük;Öğrencilere, okul kültürü kazandırma kapsamında hayırsever iş insanlarının destekleri ile ücretsiz okul formaları temini ve okul ortamlarının iyileştirilmesi; öğrencilere yönelik geleneksel oyunlar ve yarışmalar düzenlenmekte , okullarda gerekli yenilik ve değişimleri sağlamaktayız. Bu proje ile köy okullarımızımızın akademik balşarısını ileri seviyeye taşımayı ve bu okulları Köy Yaşam Merkezleri haline getirmeyi amaçlamaktayız.

Örnek projemizin uygulandığı köy okullarımızdan Çakmaklı , Ambar ve Kanidisk ilkokullarından çok olumlu dönütler alınmış ve proje devam etmektedir.

Harun ÇELİK14-11-202314-11-202314-11-202314-11-2023

Proje Yürütücüsü