Uzm.Ögrt.Harun ÇELİK - Okul Müdürü

HARUN ÇELİK

Kimdir   ?

1983 yılında Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde doğdu. İlk okulu Lice Demirçelik İlkokulunda,Ortaokulu Diyarbakır İmam Hatip Lisesinde ve lise öğrenimini Fatih Lisesinde tamamladı.Lisans eğitimini ise Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi ilköğretim Matematik Bölümü’nde tamamlayarak 2005 yılında başarı ile mezun oldu.

MESLEK GEÇMİŞİ
          Diyarbakır Hani Şehit Teğmen Hakan Kabil Ortaokulunda 2005 yılında Matematik Öğretmeni olarak göreve başladı,öğretmenlik ve okul yöneticiliği görevleri ardından 2011 yılında Sur Köprübaşı Ortaokuluna tayin oldu,2013 yılında Sur Küçükkadı Ortaokuluna MEB Yöneticilik Sınav sonucu Müdür Yardımcısı olarak başladı,2017 yılında Yenişehir Toplukonut Ş.P.Hüseyin Balta Ortaokulunda Matematik Öğretmeni olarak görevine devam etti,2019 yılında Diyarabakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Proje koordinatörü olarak görev yaparken 2019 MEB Yöneticilik Yazılı Sınavında başarılı olarak Mülakat Sonucu ile 18.11.2019 da Kocaköy İmam Hatip Ortaokuluna Okul Müdürü olarak  görevine başladı ve halen bu görevini başarılı bir şekilde ifa etmektedir.